Behandelingen

Gezichtsreinigingen

Created with Sketch.

Goede gezichtsbehandelingen zijn belangrijk omdat iedere huid (jong,oud,vet,droog) verzorging nodig heeft. Onze gezichten worden dagelijks blootgesteld aan vele factoren die invloed hebben op de conditie van onze huid. denk bijv. aan warmte, kou, stress. Een goede verzorging 

Oppervlakte reiniging van het gezicht

Een basis reinigende behandeling is net iets uitgebreider dan de dagelijkse reiniging van de huid. oppervlakte reiniging door middel van een reinigings melk of olie, dag of nachtverzorging

Diepte reiniging van het gezicht


Een intensief reinigende behandeling is erop gericht om de huid weer in balans te brengen en de talgproductie te normaliseren.

Dieptereiniging door middel van een peeling, onzuiverheden (mee-eters, gerstekorrels) verwijderen, reinigend masker, dag of nachtverzorging. 


Wimperextensions

Created with Sketch.

Wimperextensions

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit.


Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. 
Wimperextentions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. 

 Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara uit de zee of het zwembad te komen. 


Behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde wimperlijm. 

 
Nabehandeling

Na ongeveer 2 tot 3 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat. 

De voordelen   
 •Ieder moment van de dag mooie, volle en lange           wimpers voor een schitterende uitgesproken 
   oogopslag 
 •Natuurlijke uitstraling 
 •Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen 
 •Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet 
 •Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en        zee 
 •Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper 
 •Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie 
 •Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller                 overbodig 
 •Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of        wimperstrips 
 •Wordt pijnloos opgebracht 
 •Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich    zorgen te maken over je wimpers 
 •Blijft 5 tot 7 weken zitten 


Wimperlift

Created with Sketch.

Wimperlift

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.


Voordelen wimperlifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
 – U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer         te gebruiken tijdens de behandeling
 – Ogen lijken groter
 – Geeft een natuurlijke uitstraling
 – Na 24 uur bestendig tegen water, douchen,                  zweten, tranen, zwemmen en slapen
 – Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Hoe het werkt

– Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen.      Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals    goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting      van de wimpervloeistof
 – Er worden siliconen pads op uw oogleden                    geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S,    M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen      pad bevestigd
 – Het permanent vloeistof kan nu aangebracht                worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk    van de dikte van de haren
 – Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op    de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten
 – Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden
 – Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot    9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en      Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult     en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan   meer omhoog staan en het geeft een mooier                resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash   Lift mag om de 8 weken toegepast worden.


Nazorg:

 – de eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
 – gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
 – probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
 – reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Lash Lift kan niet bij

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen


– Alopecia of chemotherapie
 – Conjunctivitis (pus, rode ogen)
 – Overgevoeligheid voor peroxide


Acryl nagels

Created with Sketch.


Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je in korte tijd een nagel creëert. Als deze uit gehard is vijl je hem in de vorm van de nagel en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel, zonder hobbels en bobbels

 

Behandeling

Hoelang een behandeling duurt verschilt per persoon. Voor acrylnagels duurt het plaatsen van een nieuwe set ongeveer 2 uurtjes. 

 

Nabehandeling

Als je de nagels mooi wilt houden dan zou je wel telkens een nabehandeling moeten nemen. Dit omdat de kunstnagels meegroeien met jouw eigen nagels en op een gegeven moment zal dit er dus niet mooi meer uitzien. Hoeveel tijd er tussen de behandelingen moeten zitten verschilt per persoon. De één haar nagels groeien sneller dan die van een ander. Over het algemeen  ongeveer 2 á 3 weken.
 

Beschadiging 

Heel veel mensen worden tegen gehouden door de gedachte dat hun eigen nagels misschien kunnen beschadigen door het plaatsen van kunstnagels. Dit is echter alleen zo als ze niet op een vakkundige wijze worden aangebracht en eventueel verwijderd. Als alles professioneel en hygiënisch wordt aangebracht kan je ook geen schimmel onder de nagels krijgen.

 

Lakken

Toch liever geen nagel verlenging of al mooie lange nagels van u eigen? Dan is er ook de mogelijkheid uw eigen nagels in iedere gewenste kleur te laten lakken met gellak.  


Dag / avond make-up     

Created with Sketch.

Dag make-up


Make up is erg persoonlijk. Elke gelegenheid vraagt weer om een andere look.
Een dag make up behandeling is bedoeld voor dagen waarop u net dat beetje extra wilt. Hierbij kunt u denken aan een sollicitatiegesprek, een presentatie of een belangrijke receptie. De dag make up geeft u dan een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Avond make-up

Als u een avondje uit gaat en de show wilt stelen, kunt u gaan voor een avond make up. Daarnaast is de avond make up geschikt voor een feestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid. Bij een avond make up zal u wat zwaarder worden opgemaakt en kunnen er daarnaast extra accenten worden gelegd door middel van kleurgebruik. Daarnaast kunnen er evt valse wimpers aangebracht worden voor een extra dimensie.
 


Bruidsmake-up

Created with Sketch.

Bruidsmake-up

Je bruiloft is natuurlijk een van de belangrijkste dagen uit je leven en daar komt een hoop bij kijken. Je moet een locatie zoeken, een fotograaf en kapster regelen en dan natuurlijk ook nog een jurk. De make-up is voor de meeste ook een belangrijk onderdeel en daar ben ik voor!

Natuurlijk zit er een groot verschil tussen een bruidsmake-up en een gewone make-up. Voor een bruidsmake-up gebruik ik bijvoorbeeld andere producten en er wordt veel meer tijd aan de make-up besteed.


Een proefsessie


Tijdens de proefsessie kijk ik samen met de bruid wat ze wil en wat goed bij haar past. Ik probeer altijd twee looks zodat de bruid ze kan vergelijken. We gaan net zo lang door tijdens de proefsessie tot de bruid 100% tevreden is met de make-up. Dit is ook om jou als bruid wat meer zekerheid te geven over je make-up en zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken.


De bruidsmake-up op locatie

Het aller belangrijkst is natuurlijk de make-up op de grote dag zelf. Ik spreek samen met de bruid af hoe laat ik bij haar aanwezig ben en natuurlijk bespreken we hoe lang het zal gaan duren. Zo weet jij als bruid dit van te voren en kun je hier rekening mee houden in je planning. Mogelijkheden om bij te boeken

Naast de bruidsmake-up zijn er natuurlijk ook extra dingen die bijgeboekt kunnen worden. Zo is het mogelijk om op de dag zelf meerdere dames op te laten maken en zij kunnen er zelfs voor kiezen of zij van te voren ook een proefmake-up zouden willen. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld nepwimpers toe te voegen aan je make-up.

Harsen

Created with Sketch.

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Vloeibare hars

Vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d. 

Harde hars

Ook deze hars moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht.

De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.


Wimpers / wenkbrauwen verven

Created with Sketch.

Wenkbrauwen en wimpers verven is een veel gevraagde korte, snelle behandeling ter verfraaiing van de gezichtsuitdrukking. Het is het mooist als de wenkbrauwen na het verven worden gemodelleerd. Daarom wordt het vaak gecombineerd met epileren.


 Hoe lang blijft de verf zitten?


Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagt geleidelijk. Bij hele blonde haartjes doe ik na een week nog een 2e verf behandeling omdat de kleur dan beter pakt en langer houdt.


De behandeling duurt gemiddeld 15 min. Contactlenzen hoeft u niet uit te doen.


Verdere informatie

Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Wel moet de huid schoon en vetvrij zijn.
Beide behandelingen zijn geheel pijnloos, wel kunnen de ogen even prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Indien u weet dat u allergisch bent voor een bepaald bestandsdeel raad ik u aan mij van tevoren te informeren hierover.


Aandachtspunten:

Als je al donkere haartjes hebt, heeft                            wimpers/wenkbrauwen verven weinig zichtbaar            effect en daardoor weinig zin.

Voor mensen met een lichte huidtype is het verven        zeer geschikt.

Voor de oudere huid is het ook zeer geschikt. Hoe         ouder je wordt hoe dunner en lichter dehaartjes.

Na het wimpers verven heb je minder make-up             nodig.

Als je veel zwemt zal de kleur eerder vervagen door      het chloor in het water.
• Het is geen vervanger voor mascara. Mascara maakt   de wimpers voller en hebben. eenwimperverlengend   effect. En mascara blijft het maar 1 dag zitten terwijl    de wenkbrauw verf na zo’n 3 tot 4 weken geleidelijk     zal vervagen.

Ontspanningsmassage

Created with Sketch.

Een gezonde geest en een gezond lichaam.

Deze 2 factoren bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van het leven. Massage kan hierbij een grote rol spelen.

 
Wat is een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massagetechniek die hoofdzakelijk als doel heeft het kalmeren en ontspannen. Het lichaam wordt door zachte, langzame bewegingen tot rust gebracht. Deze bewegingen zorgen ervoor dat de doorbloeding van huid en spieren gestimuleerd worden. Het geeft je een ontspannen, behaaglijk gevoel. 

 

 Goed voor je gezondheid


Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress, zoals (spannings)hoofdpijn, vermoeidheid, stijve spieren, 

slaapproblemen enz. worden verzacht.

Ook zal je merken dat een ontspannen lichaam, geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke 

klachten doorbroken kunnen worden.

 

 

 

Pressotherapie

Created with Sketch.

PRESSOTHERAPIE 

(compressie) luchtdrukmassage en lymfedrainage 
 
Aangename massagegolven op maat zorgen voor drainage, vetverbranding, versteviging, cellulitevermindering en ontgifting.

 

Pressotherapie maakt gebruik van een technische behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken, waardoor deze continu de huidoneffenheden zoals cellulite, lokale vet- en vochtophoping bestrijden. Is tevens een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf.
 Een rustige en zachte massagetechniek om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Tijdens de druk worden de lymfevaatjes geopend en daarna krijgen ze de gelegenheid om weer te sluiten. Zo worden de afvalstoffen uit het weefsel verwijderd.

 
Lymfesysteem

 

Een goed functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit het lichaam. Lymfedrainage is een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterken, om spanningen kwijt te raken, om overtollig vocht af te voeren. Een slecht functionerend lymfesysteem heeft ook negatieve invloed op de vetverbranding (stofwisseling) wat betekent dat er meer vet opgeslagen wordt en afvallen dus moeilijker maakt. Een lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie tot tien maal sneller gaat stromen dan normaal. Deze behandeling heeft een zeer ontspannend effect en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder gaat uitzien. Ook vermindert het stress en chronische vermoeidheid.

 

De vele voordelen van pressotherapie

 

 •   Vermindering van stress, vermoeidheid,                  lusteloosheid
 •   Vermindering van totale vetophopingen
 •  Vermindering rusteloze, zware of pijnlijke benen
 •  Activeert vetstof wisseling
 •  Versteviging van de huid
 •  Meer energie
 •  Stimulans bij het afvallen
 •  Verhoging van de vitaliteit bij klachten zoals een     burn out
 •  Reductie van omvang
 •  Tijdens een behandeling van 40 min verbrand je     ongeveer 500 á 600 kcal
 •  Snellere afvoer lichaamsvet en afvalstoffen
 •  Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 •  Een zeer ontspannen verwenmoment voor              jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk
 •  Vermindering cellulite
 •  Afvoer van vochtophoping en oedeem


Cellulite

 

Cellulite begint met een verslechtering van de bloedcirculatie. De voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer (zoals voorheen) regelmatig aan- en afgevoerd, maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. Deze ophopingen zorgen voor een bepaalde ‘spanning’ die ‘oedeem’ wordt genoemd. De huid voelt gespannen en gezwollen aan. De haarvaatjes worden samengedrukt wat de bloedcirculatie niet ten goede komt. Het gevolg is dat vocht wordt vastgehouden. De cellen worden gecomprimeerd en de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt bemoeilijkt. De cellen gaan in groepjes ‘samenklonteren’. Dit resulteert in de ‘balletjes’ of ‘knopen’ die je onder het huidoppervlak voelt. De afstand tussen de cellen wordt verkleind en hierdoor vermindert de bloedcirculatie nog meer. Het proces van de natuurlijke vetafvoer stagneert, waardoor er een sinaasappelhuid ontstaat.
 
Hoe werkt zo'n behandeling

 Je wordt (in je eigen t-shirt met lange mouwen en aangesloten legging en sokken) ingepakt in een press-pak (losse mouwen, losse benen en romp deel) dit pak is aangesloten op het lymfedrainage apparaat. Het apparaat zorgt doormiddel van lucht in een vooraf bepaalde ritme en volgorde voor drainage van overtollig lymfe – afval vocht. Het is een zeer effectieve en tevens zeer prettige behandeling met een gevoel van ontspanning.

 

Behandeling wordt afgeraden bij hemofilie, trombose, hart problemen.

 Prijslijst

Wimperextensions

• One by one                                    € 50,00 
• 3D                                                  € 60,00 
• Russian Volume                            € 75,00 
• Opvullen                                        € op aanvraag 

Nagels

• Acryl nagels nieuwe set                         € 32,95 
• Bijvullen acryl + gellak                           € 25,00 
• Gel nagels nieuwe set                           € 39,00 
• Bijvullen Gel                                           € 30,00 
• French manicure                                    € 38,00 
• Bijvullen French manicure                      € 33,00 
• Babyboom                                              € 36,00 
• Bijvullen babyboom                                € 29,00 

Manicure

• Manicure basic                                     € 15,00 
• Manicure met gellak                             € 22,00 
• Parrafine bad                                        € 10,00 
• Gellak op natuurlijke nagels                  € 17,50 

Gezichtsbehandeling

• Basis reiniging                                       € 39,95 
• Uitgebreide reiniging                             € 49,95 

Massage

• Rug / schouder /nek                             € 25,00 
• Gelaat, decollete                                  € 20,00  
• Voet                                                      € 17,95 

Losse behandelingen

• Wimpers verven                                  € 10,00   
• Wenkbrauwen verven                         € 10,00   
• Wenkbrauwen epileren                       € 10,00 
• Wenkbrauwen verf /epileren               € 17,50

Harsen

• Bovenlip / kin                                       €   9,00 
• Onderarmen                                        € 18,00 
• Onderbenen                                        € 21,00 
• Hele benen                                          € 38,00 
• Borst / rug                                            € 33,00  

• Bikinilijn                                                € 19,00     

Visagie

• Dag make-up                                      € 10,00
• Dag make-up tijdens behandeling      €   7,50 
• Avond make-up                                   € 12,50
• Bruids make-up                                   € 25,00

Pressotherapie

• Per behandeling                             € 25,00 

Tanden bleken 

• Volledige (standaard) 3x15 min         € 79,00
• VIP (hollywood smile) 4x15 min         € 99,00 
• Opfris behandeling  1x15 min            € 35,00                       

Tand kristal

• Tand kristal klein                              € 19,95
• Tand kristal groot                             € 23,95