Over mij

Mijn naam is Lianne van Holst. Ik ben 30 jaar oud en heb een dochtertje van 6 jaar, Yvana.. Daar komt dus ook de naam Livana vandaan. Ik heb eigenlijk al jaren interesse in beauty, alleen omdat ik in de tandheelkunde zat, stap je niet zo gauw over. 

1,5 jaar geleden heb ik de cursus wimperextensions gevolgd. Eigenlijk gewoon als bezigheids therapie. Maar  ik vond dit zo enorm leuk, ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik hier in verder wilde gaan. Alleen dan niet alleen Lashes maar ook de beauty kant zelf. 

Zodoende ben ik de opleiding Schoonheidsspecialiste basis gaan doen, en ben ik mijn eigen salon vanuit huis gaan oprichten. Hierdoor kan ik en een droom achterna gaan, en meer thuis zijn voor mijn dochtertje. Ondertussen volg ik nog verschillende cursussen.

Mijn opzet is wel om een goeie kwaliteit te geven voor een normale betaalbare prijs. Zodat ik ook de mensen die het niet breed hebben, de kans kan geven om voor hun uiterlijk te zorgen. Want zeg nou zelf, iedereen zit lekkerder in zijn vel als ze net terug zijn van de schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper of zelfs een masseur. 

Ik zou het leuk vinden je binnenkort in mijn salon te mogen ontvangen. 

Liefs Lianne